18 Kasım 2015 Çarşamba

Hastayım, Yorgunum, Sınav Öğrencisiyim !


                  Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. Çok uzun bir yazı yazmayı düşünmesemde yine de buraya yazmayı seviyorum.

                  Birkaç gündür çok fena hastayım, kendimi hiç iyi hissetmiyorum ama üzerime 3 kat hırka giyip Tarih yazılısına girecek kadar da vefakar bir öğrenci olmamla da gurur duyduğumu belirtmek isterim :))) Yazılılarım ufaktan başladı sayılır. Seçmeli derslerimizin yazılılarını oluyoruz, diğer haftada normal yazılılarım başlayacak.

                   Kendimi çok yorgun hissediyorum, sanki bu ben değilim, bu bünye bana ait değil. Ben bu kadar güçsüz değildim diyorum. En basitinden ben bu kadar kolay hasta olmazdım :(( "İnsanın ruhu hasta olmadan vücudu hasta olmazmış" mı derlerdi? Hasta olduğumu gören herkes bana buna benzer şeyler söyledi de çünkü. Herkes her ne olursa olsun, içinde ne yaşarsa yaşasın dışarıya karşı sürekli gülen bir kelebek görmeye alışmış. Bu bitmiş hallerim onlara tuhaf geliyor. Ama belki biraz ruhum da hasta olabilir, yani biraz... Bu konuya ayrı bir yazı yazmam gerekir ama şu an aşırı derecede üşeniyorum :)) Bu konu ile ilgili sadece şunu söyleyebilirim bende artık mutlu olmak istiyorum, bende artık sevilmek istiyorum, bende artık "yoruldum, gücüm bitti" dediğim an birisinin elimden tutup "yalnız değilsin" demesini istiyorum... Ohooo ben ne kadar da çok şey istiyormuşum ya, ne münasebet kelebek ne hakla ama değil mi? Neyse bakalım daha fazla bu konu ile ilgili konuşmak istemiyorum, bana bir dokunan bin ah işitiyor zaten :))

                   Galiba şimdilik bu kadar, yazılı çalışmaya devam etmem gerekiyor da biraz :))) Tüm öğrenci arkadaşlara sabır diliyorum....